Hírdetés
  • Legális Hosting!

• 1 éve

ratyimano

129

Az új média törvény miatt próbálok óvatosan fogalmazni, nehogy valakinek eszébe jusson ezért is telefonálni vagy e-mail-t írni.

A minap kaptam egy levelet hogy nem látják az adószámom és nyilván ezért ez egy illegális hosting, -ami már nem először fordult elő hogy ilyen levelet kapok.
Minden kedves látogatónknak és a levélírónknak is szeretném itt is leírni hogy nem-nem, ez nem egy illegális hosting.
Nincsenek tört szerverek, illegális szoftverek, vagy egyéb törvénytelen csalások számlákkal stb...mivel ezt a B.T.K. elég szigorúan veszi,
és Baracska nem egy túl kellemes hely,mert sokat kell kapálni.
Nem beszélve a gépekről amit nem fognak visszadni, és az Apeh sem túl toleráns ilyenkor.

Igyekszünk kijavítani a hibát, ha ez egyeltalán nevezhető hibának, hogy kicsit szem elé tesszük a

.
Céginformáció<---VAGYIS KATT IDE
.

részt az oldalunkon, nehogy ismét kapjak egy ilyen levelet. :)
Egyébként az ilyen jellegű információk általában a honlapok alján található, és sok hostingnál nem is láttam sajnos.

Szóval felmerül a kérdés, amit nem szivesen tennék fel, hisz ez csak egy vélemény nyilvánítás volt a részemről amit nem büntet a törvény.

Őszintén szólva kicsit felháborított a dolog, illetve a levélírónk levelének megfogalmazása mert, se név se aláírás nem volt a levélben.Dehát m.o. élünk itt ez a módi.
Így ha esetleg megint írna valaki ez ügy miatt kérem írja a levél végére hogy Ő/Ők is egy hostingot üzemeltetnek törvényesen.

Mindenkinek kellemes szerveresdit, számlázást!
  • 3 hónapja

ratyimano

129

Iparkamarai hozzájárulás : 5.000 :)
  • 4 hónapja

ratyimano

129

Számlák továbbítva a könyvelőm felé, ill. a kedves apeh felé :)
A tavalyi számlák egy számlázó programmal készültek, az idei még csak papír alapú. Remélhetőleg találok normálisat megint. Ha valakinek extra kívánsága lenne, hogy mi szerepeljen a számlán akkor jelezze a megrendeléskor és azt úgy küldöm neki, ahogy szeretné.
  • 4 hónapja

ratyimano

129

.
  • 4 hónapja

ratyimano

129

láttam megint illegális hostingokat.
  • 7 hónapja

ratyimano

129

Jajj...megint egy halálos fenyegetés!

"Üdv\\\\r\\\\nadószámotokat le ellenőriztem és nem találtam 1 magánvállalkozó-i nyilvántartásban sem!\\\\r\\\\nMegmagyaráznád ennek az okát?\\\\r\\\\nMert legalizáltságotokkal kétségeim vannak!\\\\r\\\\nköszi.\\\\r\\\\nAmennyiben nem érkezik válasz VPOP-nál bejelentem a kérdéses honlap és adatok címét!"

Kedves ember2!
Már sokadik ilyen levél érkezik, de neked is,
Megmagyarázom!
Először is, nem magánvállalkozó vagyok, hanem egyéni vállalkozó!
Jobb lenne ha először körbenéznél mielőtt marhaságokat írsz le.
A kettő között elég nagy különbség van.
Keress az egyéni vállalkozói nyilvántartásban!
Ha nem találsz akkor majd küldök egy linket.
Ha feljelentesz és a feljelentés helyszínén nem találnak rólam bejelentett vállalkozást és annak adatait, ugyanis azonnal utána néznek, akkor jogi képviselőm fog eljárni a te ügyedben, ugyanis a szándékosságod ezen részét törvény bünteti.
A vállalkozásom adatai nyilvánosak, online elérhetőek, amelyek az általam kiállított számlán is szerepelnek, melyet a saját megvásárolt APEH által engedélyezett, bejelentett és jóváhagyott magántulajdonú számlázó programmal állítok ki.
Így ha azzal mész be arra a helyre, hogy illegális a vállalkozásom és járjanak közben mert te jóska-pista vagy, akkor a jogi képviselőmmel fogsz legközelebb egyeztetni időpontot.
Ha szeretnéd elküldöm e-mailben a címét telefonszámát, és nála érdeklődhetsz.
Szóval kérlek, nézz szét jobban, mielőtt kétségeid támadnának, a nem 2-3 hónapos működésemet illetően.

Csak azért tegezlek, mert te is tegeztél a levélben.

Az itt leírtakért felelősséget vállalok az :

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény ,
Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény ,
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény [Új adatvédelmi törvény] ,
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény [Adatvédelmi törvény, Avtv.] (2011. december 31-ig hatályos!) ,
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
szerint.

Tisztelettel : Igriczi Attila
Tel.: 06 20 416 30 71
  • 9 hónapja

ratyimano

129

Szabin voltam. ma jöttem haza. <--Akit érint!
  • 10 hónapja

ratyimano

129

.
  • 10 hónapja

PaNDoRa

37

.
  • 10 hónapja

PaNDoRa

37

.
  • 11 hónapja

PaNDoRa

37

.
  • 11 hónapja

PaNDoRa

37

.
  • 11 hónapja

PaNDoRa

37

.
  • 1 éve

ratyimano

129

.
  • 1 éve

ratyimano

129

.
  • 1 éve

ratyimano

129

.
  • 1 éve

ratyimano

129

.
  • 1 éve

ratyimano

129

maradjon ez felül a friss topicokban :)
  • 1 éve

ratyimano

129

A másik ha már a Kapcsolatok menü ponton keresztül ír vegye már észre a Számlázás részt az Elérhetőségeink szó alatt, mielőtt valami ordenáré levelet küldene, vagy iratkozzon vissza általánosba. -ha éppen még nem járta ki akkor nem szóltam.
Amúgy : igricziattila@xzn.hu vagy 06 20 416 30 71.
  • 1 éve

ratyimano

129

Ha már valaki név nélkül ír, hogy mi a szitu az adószámommal akkor legalább nézzen már szét az oldalon vagy mint a legtöbb honlap alján, hátha talál némi infot ki-kivel van, és próbáljon olyan e-mail címet megadni ami működik is.
Facebook - Join!