Üdv mindenkinek!

A nyári szünetre való tekintettel, és a sikeres vizsgák után minden játékszerver megrendelése esetén +1 hét jár + voice szerver. Aki pedig hajlandó leírni milyen suliba jár, és miből bukott meg és az hogyan történt, az még 1 hetet kap az előfizetéséhez ,vagyis 5-6 hetes előfizetéseket vezetünk be a havi helyett.
A jelenlegi bérlőket ez alapból illeti ez az idő.

 

Akinek a nyári munka miatt csak a hétvégén van ideje játszani, az díjmentesen kérhet hétvégére war szervert, a megrendelés menüből kiválasztva e-mailben!

 

Jó hír a "csalóknak".

 
Új anticheat várható xzn szerverekre, melyet egy magyarországi programozó cég készít el, melyhez adunk próbaszervereket is.
A program biztonságos és vírusmentes. Hasonló lesz mint a mostani felkapott eac, csak kevesebb gépigénye lesz, sokkal olcsóbb, és magyar fejlesztés X-ZoNE Community védjeggyel. ESL-t is értesítjük erről, kipróbálhatják majd ingyen. Célunk egy magyarországi anticheat program minden szerveren.

 Sok sikert mindenkinek!

Igriczi Attila X-ZoNE Community

  • #1
  • 4 éve

Pixar

2

No fene :) Jól hangzik :). Most, hogy elindult a GO playerek áradata, és a sok büdös csaló össze tudott annyit kapargatni a segélyből, hogy megvásárolja a Steam CS:GO-t és/vagy pont belefutott egy akcióba, egyre sűrűbben futunk bele hackerekbe ... (köszönjük RU :\) ... Jó lenne már oda is egy rendszeresen frissülő anticheat! :) Főleg így, hogy most 1 év kihagyás után vissza térünk. CS:GO-val és 1.6-all ahol "örömmel" látjuk, nem, hogy csökkent volna a csalók száma ... még mindig növekszik. :)

Reméljük kiválóan üzemel majd, egy megrendelő már van is rá. :)

Sok sikert nektek.
Üdvözlettel: Wehli V. Bálint
Facebook - Join!